Kryeministri Edi Rama ka firmosur një marrëveshje me disa universitete për projektin e rimëkëmbjes së 100 fshatrave.

Gjatë fjalës së tij, Rama tha se zhvillimi rural nuk do të kufizohet vetëm me 100 fshatrat, por këto do të kthehen në destinacione të mirëfillta turistike.

Kryeministri e cilësoi si të rëndësishëm këtë memorandum bashkëpunimi pasi sjell në sektorin e bujqësisë dhe zhvillimit rural një ndërveprim të munguar mes qeverisë e botës akademike.

LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE