NEXHI: PËRMIRËSIM I PUNËS SË POLICISË DREJT STANDARDEVE EUROPIANE Ne 102-vjetorin e formimit te Policise ne Shqiperi ashtu si ne te gjithe qarqet e tjera te vendit edhe ne Shkoder ky pervjetor u festua me nje ceremoni te veçante

gjate se ciles drejtori Shaban Nexhi premtoi per rritje te standardit te punes se policise deri ne njesimin me vendet e zhvilluara europiane.Ceremonia festive kulmoi me ngritjen e flamurit dhe kendimin e himnit te Shqiperise. Perveq forcave policore te pranishem ne kete aktivitet festiv ishin edhe ish drejtues te policise, drejtues te pushtetit vendor, drejtues te institucioneve dhe kryetare e perfaqesues te hallkave te gjyqesorit. Ceremonia festive kulmoi me ngritjen e flamurit dhe himnin e shqiperise

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/AekBGoix9AA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]