Star Plus 5 vite më parë nisi rrugëtimin e ri si televizioni më i ri në Shkodër. Shumë shpejt arriti që të kthehet në ekranin më të dashur të shkodranëve dhe më gjërë.

Që nga dita e parë e transmetimit dhe deri më sot Star Plus ka njohur një avancim të jashtëzakonshëm duke qenë i pranishëm në shtëpitë e gjithsecilit.

Në këtë 5 vjetor Star Plus solli në një speciale të gjithë rrugëtimin nga dita e parë dhe deri më tani.