Një 13-vjeçari në një shkollë 9-vjeçare në Shijak ju është gjetur një armë zjarri pistoletë imituese.Minoreni u procedua penalisht në gjendje të lirë.

“Gjatë kontrolleve në Shijak, specialistët për Hetimin e Krimeve proceduan në gjendje të lirë një 13 vjeçar nxënës i një shkolle 9-vjeçare, pasi iu gjet një armë zjarri pistoletë imituese,”-raporton policia.

Uniformat blu zhvilluan kontrollet në bashkëpunim me drejtoritë e shkollave, qeveritë e nxënësve dhe bordin e prindërve.