BUSHATI: VLERËSIM PËR NXËNËSIT DHE MËSUESIT E KËSAJ SHKOLLE. Pas klasifikimit si gjimnazi i katert ne vend per rezultate te larta ne maturen shteterore 2013-2014 tashme gjimnazi i Shkodres “28- Nentori” merr nje tjeter vleresim.

Nxenesit ne bashkepunim me stafin pedagogjik kane filluar punen per krijimin e projekteve te ndryshme te cilat financohen nga buxheti I shtetit, deri me tani jane realizuar 3 projekte qe presin miratimin ndërkohe pritet qe ne ditet ne vijim Kryeministri Edi Rama pasi mori ne patronazh shkollen “28-Nentori” ta vizitoje ate se shpejti.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/0l-hq9qsQjU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]