Aleksander Gjoka, Elton Deda dhe Redon Makashi ose te njohur ndryshe si 3 Musketieret

ne nje interviste eksklizive ne Night Star kane rrefyer sesi ja kane arritur ti mbizoterojne viteve dhe te jene akoma nder me te miret. Ata treguan edhe detaje rreth miqesis se tyre shume vjeçare dhe performancave te tyre live.