Disa punonjës dhe ish-punonjës të shfrytëzimit të bakrit në Fushë-Arrëz kanë dalë ditën e sotme në protestë, për shkak se kompania për të cilën punojnë ka më shumë se katër muaj që nuk shpërndan pagat.

Në krye të protestës së minatorëve është Gëzim Kalaja, kryetari i Sindikatës së Minatorëve.

Protestuesit thonë se kompania jo vetëm nuk ka shpërndarë pagat por ka marrë peng edhe koncensionin për shkak se ka dështuar prej kohësh.