404 ish përfitues të ndihmës ekonomike në rajonin e Shkodres kanë përfituar nga programi i nxitjes së punësimit.

Sipas vendimit të ardhur nga qeveria ofrohet trajnim në qëndrat profesionale dhe një shpërblim prej 60 mijë lekësh të vjetra gjatë periudhës së trajnimit. Lidhur me udhëzimin.

Drejtorja e zyrës së punës në Shkodër Rozafa Zmijani foli mbi rëndësinë e këtij programi.

Sipas vendimit më të fundit të qeverisë të gjithë ata që kanë dalë nga ndihma ekonomike dhe duan të punësohen do të trajnohen për aq kohë sa të jetë e nevojshme dhe do të paguhen.

 

PUBLICITET