Një 55-vjeçar ka zgjedhur një mënyrë ekstreme të të protestuarit pasi kompania Bankers nuk i jep lekët e tokës.

Vasil Suku nga Marinza ka hipur në majë të një shtylle dhe kërcënon se nëse kompania nuk i jep lekët e tokës do të vetëvritet.

Nuk pranon të zbresë pa marrë një konfirmim për dëmshpërblimin e pronës.