Për rrethana dhe motive të pa bëra publike nga Policia e Tiranës, një i moshuar ka sulmuar një person sa gjysma e moshës së tij në Tiranë.

Sipas Policisë Vendore, mësohet se u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin M. S., vjeç 82, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Frederik Shiroka”, ka goditur me sende të forta shtetasin S. S., vjeç 49, banues në Tiranë.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 18. 09. 2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin M. S., vjeç 82, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Frederik Shiroka”, ka goditur me sende të forta shtetasin S. S., vjeç 49, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.