Hetimi Tatimor  ne bashkepunim me Prokurorine Shkoder dhe AKU ka nisur nje aksion kundra paligjshmerise.

Gjate kontrollit te ushtruar  ne nje subjekt tregtar me objekt konservimin e produkteve ushqimore jane gjetur problematika.

Ne kete subjekt jane gjendur  sasira te prodhuara jashte standarteve dhe me nje sere problemesh tjera . Po vazhdojne veprimet ne vend.