9 JANARI, FAMILJARËT KËRKOJNË DREJTËSI QEVERIA DHE GJYQËSORI TË RIHAPIN HETIMET PËR TRAFIK TË QENIEVE NJERËZORE Megjithese kane kaluar 11 vite nga tragjedia e 9 janarit 2004

kur shume njerez humben jeten ne mes te detit familjaret e tyre ende sot pertej dhimbjes ndjehen te fyer, te zhgenjyer e te poshteruar sepse kjo tragjedi nuk u zbardh asnjehere Familjaret kerkojne drejtesi nga qeveria dhe hallkat e gjyqesorit per rihapjen e hetimeve dhe zbardhjen e te vertetave te trafikimit te qenieve njerezore po njekohesisht dhenien e demshperblimeve te jeteve njerezore te humbura.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/rubTttLFmgk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]