Michelle Obama mund të ketë qenë një Zonjë e Parë me një klasë, por ajo rrallëherë ka bërë ose thënë ndonjë gjë të mrekullueshme apo edhe argëtuese, shkruan RT.

Kulti i Michelle vazhdon të forcohet që nga largimi i saj nga Shtëpia e Bardhë. Ajo sapo është votuar gruaja më e admiruar në një sondazh mbarëbotëror.

Autobiografia e saj e dytë, Becoming, botuar në nëntorin e kaluar, shiti mbi 10 milion në gjashtë muajt e parë dhe do të bëhet kujtimi më i shitur në histori, të paktën deri në botimin e burrit të saj, me gjasë vitin e ardhshëm.

Biletat për datat e turneut të librit që ajo ka planifikuar janë në shitje nga 2.500 dollarë deri në 4,200 dollarë.