HALLUNI: KËTË VIT U ULËN NË NIVELIN 20 % LINDJET ME OPERACION. Megjithese ne shkalle vendi aborti selektiv kap shifra alarmante, ne Shkoder sipas mejkut gjinekolog Senad Halluni nuk ka raste te tilla. Halluni ka treguar se ka pasur 2020 lindje gjate vitit 2014 dhe se risia e eshte ulje e numrit te lindjeve me operacion.

Nderkohe do vijoje puna per njehsimin e standardeve te maternitetit ne Spitalin Rajonal te Shkodres me standardet europiane. Sipas Hallunit permiresimi ka qene i dukshem gjate vitit 2014 megjithate ka ende pune per tu bere ne kuader te permiresimit te sherbimit ne kete repart kaq te rendesishem te Spitalit Rajonal te Shkodres

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/94NSVkrWP4Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]