Dita ndërkombëtare e personave me aftësi ndryshe është festuar edhe në qendrën e zhvillimit në qytetin e Shkodër. Disa mjedise të reja të kësaj qendre nga një investim i bashkisë Shkodër u panë nga afër nga kryetarja e bashkisë Voltana Ademi

Mbështetja ndaj personave me aftësi ndryshe dhe shtresave të tjera në nevojë do të vijojë.

Rezidentët por edhe ata që shkojnë gjatë ditës tek qendra e zhvillimit në Shkodër tashmë kanë disa mundësi të reja për t’u angazhuar me idenë që të gjithë këta persona të integrohen sa më shumë