Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi ka isnpektuar mengjesin e se merkures fshatin Obot ne Njesine Administrative Ana e Malit, nje nder zonat me te prekura nga permbytjet.

Banoret i jane drejtuar kryebashkiakes me thirrje deshperuese se ata po mbyten sebashku me pasurine e tyre.Banoret i thane kryebashkiakes se kane ardhur nga jashte, kane investuar dhe te gjitha ja ka marre uji.

“Kemi humbur gjithe mundin e jetes“-u shprehen banoret e Obotit.

PUBLICITET