Vrasja e ekstremistit grek Gjirokastër sot në Bularat, Konstantinos Kacifas ka sjellë edhe protesta përpara ambasadës shqiptare në Athinë.

Dhjetëra pjesëtarë të Agimit të Artë u grumbulluan mbrëmjen e sotme për të protestuar kundër vrasjes së Kacifas.

Konstantinos Kacifa u vra sot nga RENEA në Bularat, pasi hapi zjarr ndaj policisë duke u rrezikuar jetën, ndërsa nuk pranoi të dorëzohej.

Në lidhje me ngjarjen Athina zyrtare ka kërkuar sqarime nga Shqipëria dhe zbardhjen sa më parë të vrasjes.