Gjatë diskutimeve në komisionin për ekonominë dhe financat Ministri Arben Ahmetaj deklaroi se kazinotë pas 1 janarit të 2019-ës nuk do të jenë më në qytete afër zonave të banuara.

Ahmetaj tha se do të reduktohet edhe numri i basteve