Akademikut kosovar, Rexhep Qosja, përmes një ceremonie të veçantë i jepet titulli “Qytetar Nderi” i Malësisë së Madhe.

Titulli per akademikun kosovar eshte dhene ne ambientet e Keshillit bashkiak te Malesise se Madhe.

I pranishëm ne dhenien e titullit eshte edhe Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe intelektuale të tjerë të Malësisë së Madhe dhe Shkodrës.

 

PUBLICITET