Në rrugën magjistrale Ulqin – Tivar te tuneli Qafa, sot rreth orës 7 të mengjesit ka ndodhur një aksident i rëndë automobilistik.

Siç shkruan jedro, sipas informatave të para ka të lënduar në gjendje të rëndë. Në këtë aksident janë përfshirë 4 automjete.

Ekipet e mjekëve, zjarrëfikseve dhe të policise janë në vendngjarje.

PUBLICITET