Një aksident i trefishtë ka ndodhur në autostradën Tiranë – Durrës. Si pasojë e përplasjes njëra nga makinat është kthyer përmbys.

Ky aksident ka shkaktuar edhe kaos në qarkullimin e automjeteve.Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit dhe nëse ka të lënduar.