Shtatë persona kanë mbetur të vrarë në një aksident të rëndë në autostradën Beograd- Nish mëngjesin e sotëm, bën të ditur policia serbe.

Mësohet se 35- 49 persona janë plagosur dhe mbi 40 makina janë shkatërruar. Shumë prej këtyre makinave janë shkatërruar plotësisht.

Policia ka nisur hetimet për të zbuluar shkaqet e këtij aksidenti masiv.