Një aksident me pasojë plagosjen e disa personave ka ndodhur të enjten, në Qafën e Koshovicës, në Fier.

Dy makina janë përplasur duke lënduar disa persona, të cilët janë transportuar në spital.
Si pasojë e aksidentit, rruga është bllokuar dhe vargu i makinave është disa kilometra i gjatë.