Një aksident ka ndodhur në Bardhaj në njësinë administrative Rrethina.

Një person që ishte duke udhëtuar me motocikletë ka humbur ekuilibrin duke dalë nga rruga.

Drejtuesi i motocikletës është plagosur rëndë dhe ndodhet në spitalin rajonal të Shkodrës ku po merr ndihmën e parë mjekësore.