Një aksident i rëdnë hekurudhor ka ndodhur ditën e sotme në Durrës. Një lokomotivë ka përplasur një djalë të ri i cili po kalonte shinat.

Ngjarja ka ndodhur pranë stacionit hekurudhor në qytetin bregdetar. Ndërkohë i aksidentuari është në gjendje të rëndë dhe është futur në sallën e operacionit.

Vijon…