Banoret tregojne momentin e aksidentit dhe shprehen se ne rrugen e Gurit te Zi ecet me shpejtesi te madhe duke rrezikuar jeten e banoreve dhe nxenesve te shkolles.

Vetem pak ore me pare ne qender te njesise Gur i Zi nje person ka mbetur i vdekur si pasoje e nje aksidenti.