RADOVANI: DUHET NDËRHYRJA E TË GJITHË INSTITUCIONEVE PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS.Drejtues te institucioneve ne Shkoder, kane dhene alarmin per nderhyrje ne rikonstruksionin e rruges Shkoder Koman.

I pranishem ne vendin e ngjarjes, prefekti I Qarkut te Shkodres Paulin Radovani ka deklaruar se duhet nje nderhyrje e te gjitha institucioneve per rikonstruksionin e ketij segemnti qe po merr jetë njerëzish.

Nga ana tjeter, Drejtori I Autoritetetit Rrugor per Veriun e Vendit, Nikolin Dedvukaj eshte shprehur se buxheti per kete rruge ka qene I pamjaftueshem per rikonstruksionin nderkohe qe ky segment mirembahet vetem gjatë verës ndëerkohe që së fundmi është bërë tenderimi për mirëmbajtjen e 10 kilometrave.

Rruga Shkoder Koman është një nga segmentet problematike te qarkut te Shkodres e cila nuk njeh nderhyrje prej vitesh dhe nderhyrja e fundit ka qene gjate viteve 80 per shkak te ndertimit te Hidrocentralit te Komanit.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/HXyns0cwRRI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET