Aksidentohet aktori shkodran Sander Ruçi.Nje makine qe drejtohej nga nje grua e ka perplasur ate dhe per pasoje per disa ore ka qendruar ne koma.

Ngjarja ka ndodhur diten e enjte ne Jacksonville, Florida atje ku aktori jeton prej vitesh.Sander Ruçi ndodhet tashme ne Spitalin Memorial ne Florida ku e ka kaluar rrezikun.

Ndonese ndodhet ne spital ai nuk kursen humorin te cilin e tregon edhe fotoja.