Nen moton , “Levizshmeri e zgjuar, shendet , natyre e turizem”, organizata Eko Mendje ka zvilluar nje tjeter aksion pastrimi.

Pas pastrimit te liqenit, aktivistet kane zhvilluar nje pastrim prane Ures se Mesit, ne shtratin e lumit Kir Ketij aksioni i jane bashkuar dhe komuniteti i zones “Eko Mendje” pervecse pastrimit te territoreve ne pika turistike , ka parashikuar disa aktivitete si kujdesjen per korsite e bicikletave , kontroll me karroca invalidesh ne trotuare per te pare problematikat e invalideve. E nje sere nismash sociale .