MLLOJA: ASNJËHERË NUK ËSHTË NDËRHYRË ASHTU SIÇ DUHET.Bashkia Shkodër nuk ndërhyn ashtu siç duhet për të shmangur tregtimin e paligjshëm të peshkut në tregun e Rusit.

Ky konstatim vjen nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit përmes inspektorit Hamdi Mlloja i cili thotë se Bashkia nuk duhet ta lejojë tregtimin e peshkut në atë lloj mënyre.Sa i përket tregut të Zdrales, sipas inspektorit të AKU atje ka një përmirësim të situatës krahasuar me të kaluarën

Disa herë AKU ka kritikuar duke shënjestuar drejtpërdrejtë Bashkinë Shkodër për situatën jot ë mirë të dy tregjeve zyrtare në këtë qytet, atë të Rusit dhe Zdrales. Pavarësisht daljeve publike të herë pas hershme të AKU Bashkia Shkodër vijon që të mos reagojë.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/GnWK39qwy0Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]