Xhaxhai dhe dy nipërit e akuzuar për vrasjen e 54 vjeçarit Novruz Fiqi do të qëndrojnë në burg për 45 ditë.

Brenda kësaj kohe do të dalë dhe përgjigjja e aktit të ekspertimit.Dyshohet se shkak i konfliktit ka qenë kontrolli i zonës së kanaçeve.

Të arrestuarit janë Arben Nazif, 56 vjeç, Emiljano Nazif, 30 vjeç Edison Nazif, 30 vjeç, të tre banues në Korçë.Novruz Fiqi u gjet i vrarë më 24 gusht pranë banesës së tij.