Vazhdon alarmi terrorizmit në Romë pas një letre anonime të mbërritur në Ambasadën tuniziane.

Qëndra lluksoze tregtare “Rinascente” në qëndër të Romës është evakuar pak çaste më parë nga policia italiane pas një telefonae që lajmëronte vënien e një bombe në ambientet e saj.

Të gjithë punonjësit e klientët janë larguar nga godina.
Zona përreth është rrethuar dhe punonjësit e policisë shkencore po kontrollojnë gjithcka.

PUBLICITET