Policia e Athinës u vu në lëvizje pas një alarmi për bombë.

Një person anonim telefonoi rreth orës 09.50 të së mërkurës në zyrat e zougla.gr dhe paralajmëroi se një mjet shpërthyes do të shpërthente në Gjykatën e Magjistraturës në Athinë në orën 11:38.

Gjykata ndodhet në rrugën “Lukeres”.”Nuk është një mashtrim” tha telefonuesi.