Një telefonatë anonime në orën 19.55 lajmëroi shpërthimin e një bombe pranë stacionit televiziv ANT1, në Maroussi.

Të gjithë të pranishmit në ndërtesë po evakuohen, ndërsa policia dhe piroteknikët kanë mbërritur pranë zyrave të televizionit dhe kanë filluar punën për gjetjen e bombës.