“STAR SPORT”,  SQARON SITUATËN E FUNKSIONIMIT TË SKUADRËS.E hëna sportive, në  Star Plus televizion, ka zbardhur funksionimin e bordit të ri të Vllaznisë. Pikërisht për këtë ka qenë i ftuar, kryetari i bordit, Xhevdet Amuli, si dhe trajneri i skuadrës së Tërbunit, Elvis Plori.

Fillimisht, Amuli është ndalur tek të drejtat e këtij bordi, dhe mënyrës se si do të funksionojë ai.Ndërkohë  më pas, biseda është fokusuar, tek e ardhmja e skuadrës shkodrane dhe pritshmëritë për ndeshjet e radhës.Në pjesën e dytë, Star Sport, është ndalur më konkretisht dhe tek kategoria e parë, ku skuadra e Tërbunit është një ndër pretendentët kryesorë për të kaluar vitin e ardhshëm në kategorinë superiore. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/A0t6I9dKEYk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]