Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka publikuar sot raportin “Zëri i Popullit rreth finales së madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”.

Të gjeturat e këtij raporti tregojnë se a duan shqiptarët të bashkohen me Shqipërinë në rast se Serbia e njeh Kosovën.

Rreth 48% e shqiptarëve janë pergjigjur se nuk e duan bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, ndërsa 43% duan që ky bashkim të ndodhë.

Sondazhi Ridea