Spitali Rajonal i Lezhes muajit e fundit eshte pajisur me apartura te reja, kjo fale edhe ndihmes nga ana e Ministrise se Shendetesise.

Drejtori i Spitalit Rajonal Leon Kaza permendi disa nga keto aparura, qe shume sherbime jane ndihmuar apo fuqizuar nga ardhja e ketyre aparaturave. Tashme performaca e punes se bluzave te bardha do te jete me e mire ka thene Kaza.

Drejtori Kaza tha se edhe Spitalit Obstretik Gjinekologjik i jane shtuar pajisje te reje, dhe te nje teknologjie mjaft te avancuar.

Pak muaj me pare gjate nje vizite ne spitalin e Lezhes, Ministrja Ogerta Manastirliu deklaroi se investimet ne spitalin e Lezhes do te vijojne kete vit. J

o vetem Lezha por te gjithe spitalet rajonale do te pajisen me aparatura moderne bio-mjekesore.

PUBLICITET