Dje ishte një nga ditët më të vështira për mësuesit e Dukagjinit. Mësuesit iu drejtuan dje pasdite Star Plus për ndihmë pasi po rrezikonin jetën të bllokuar nga bora dhe vemtja mënyrë shpëtimim ishte helikopteri.

Sot paradite një helikopter i Ministrisë së Mbrotjes ka mbërritur në dukagjin për të marre mesuesit .

Sapo kanë hipur në helikopter mesuesit kanë falenderuar në kor median Star Plus

Por falenderimet kanë vazhduar dhe pasi kanë mberritur në qytetin e Shkodres sapo kanë zbritur nga helikopteri mësuesit kaën shprehur mirnjoje për gazetarët e Star Plus .

Ne si media i shprehim gadishmëri për ndihmë çdo qytetari kudo që ndodhet mjfaton që të të drejtohet me sms në rrjette sociale në star plus në ëeb, fcb apo instagram ashtu sic veprua dhe mësuesit që u shpëtuan .