Arrestohen 3 shqiptarët e rrezikshëm, pjesë e mafies italiane

Policia italiane ka arrestuar ditën e djeshme, 3 shqiptarë, të cilët ishin pjesë e një prej bandave më të rrezikshme, e cila ushtronte aktivitet të jashtëligjshëm të shitjes së lëndëve narkotike. Sipas mediave italiane, banda ishte e strehuar në një apartament të një moshuari i cili kishte ndërruar jete por Shqiptarët e arrestuar janë Korkaj Eduard, 31-vjec, Anxhelo Malollari, 30-vjec, dhe Igli Malollari, 18-vjec, ndërsa veç tyre u arrestua edhe një italian, pjesë e një prej familjeve të botës së krimit, i lindur në Milano dhe kishte lidhje të forta me klanin e fuqishëm ‘Ndragetën Arena e Isola Capo Rizzuto”. Bëhet fjalë për Luigi Pompeo, 42-vjec, djali i Rocco Agostino Pompeo, i cili u arrestua nga policia në Bruzzano, në veri të Milanos, pasi ka qenë një nga tregtarët më të të drogës në këtë qytet.