Dy shtetas amerikanë janë arrestuar në pikën kufitare të Morinës pasi po tentonin të largoheshin nga Shqipëria.

Dy amerikanët kishin ardhur në Tiranë për të prodhuar drogëra sintetike.

Drejtori i Departamentit të Policise Kriminale dhe prokurori Besnik Muci dolen në një konferencë për median për detajet.

Prokurori për të treguar rëndësinë e këtij operacioni vuri në dukje këtë fakt: Amerikanët ishin në kushtet e përgatijes së drogërave shumë të forta sintetike. Jemi shumë të rrezikuar nga ky fenomen”