Dy shqiptarë janë arrestuar në Londër për grabitje të dhunshme me armë zjarri. Të arrestuarit janë Fabion Kuci dhe Azen Dajci.

Sipas autoriteteve britanike, shqiptarët kryenin grabitje në zonën Barnet në veri të Londrës. Pas një hetimi disa mujor ata janë prangosur, ndërsa gjatë kontrollit iu gjet edhe një armë zjarri me të cilën kryenin grabitjet.

Fabion Kuci dhe Azen Dajci akuzohen për grabitje, armëmbajtje pa leje dhe municionesh, ndërkohë që vijojnë hetimet nëse kishte persona të tjerë të përfshirë.