Një prostitutë shqiptare 22-vjeçare ishte goditur në Torino më 27 korrik nga një furgon, që kishte kaluar mbi të. Ajo përfundoi në një spital shumë serioz.

Dy muaj pas vrasjes në tentativë, policia arrestoi Eduard (Catalin) Demirin, një shqiptar 23 vjeçar, i cili ishte një i arratisur nga një burg francez. Ai kishte për të shlyer 10 vjet burg për përdhunim e një prostitute.

Shqiptari ishte pronari i furgonit, për të cilin kishte raportuar vjedhjen që u gjet në Padova. Sipas hetimeve fillestare, vajza kishte vendosur të largohej nga rruga e prostitucionit dhe për këtë arsye ishte goditur me dashje. Furgoni, pasi e kishte goditur atë, i kishte kaluar edhe përsipër asaj duke i shkaktuar trauma të shumta dhe fraktura.

Për momentin, policia përjashton një lidhje me vdekjen e një tjetër prostitucioni, Anxhela Mecani prej 20 vjetësh. Korrikun e kaluar, vajza u hodh nga një makinë që po vraponte në unazën jugore të Torinos. Për këtë rast, hetimet janë ende në vazhdim.