Një person i dënuar dhe i kërkuar nga Italia, është prangosur në Tiranë.

Burime të Policisë Vendore ët Tiranës, saktësojnë se u arrestua me qëllim ekstradimi, personi në kërkim ndërkombëtar A. A. (D.) vjeç 41, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Bari në Itali, e ka dënuar me 9 vjet e 9 muaj dhe 10 ditë heqje lirie, për veprën penale “Trafikim të lëndëve narkotike”.

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë – Seksioni për narkotikët
Më datë 12. 11. 2018, u arrestua me qëllim ekstradimi, shtetasi në kërkim ndërkombëtar A. A. (D.) vjeç 41, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Bari në Itali, e ka dënuar me 9 vjet e 9 muaj dhe 10 ditë heqje lirie, për veprën penale “Trafikim të lëndëve narkotike”. Neni 110 i Kodit Penal Italian dhe nenet 73 dhe 80 të Dekretit Presidencial për drogat Nr. 309/90.