Autoritetet në Alabama kanë arrestuar një studente veterinarie e dyshuar për shitjen e gati 50 kuajve për fabrikat e përpunimit të mishit në Meksikë.

24 vjeçarja, Fallon Blackwood, u arrestua të shtunën, katër muaj pas një juri e madhe i rrëzoi një akuzë pas 13 të tillash në lidhje me sjelljen e saj ndaj pronave të shtetit.

Blackwoofd i kërkonte pronarëve që të sillnin kuajt e vjetër dhe të sëmurë dhe në vend të kësaj, i shiti ato për mish për thertoret në Meksikë.

Aktakuza ndaj saj ka të bëjë me të paktën 13 kafshë, por numri i kuajve të humbur i kalon 50.

Blackwood u arrestua gjithashtu në fillim të prillit në një urdhër të jashtëzakonshëm nga Karolina e Veriut, ku u akuzua se po mashtronte një burrë në dhënien e dy kuajve të tij.

Postimet e shumta në Facebook nga veterinerja u bënte thirrje pronarëve të shisnin kuajt e tyre, duke thënë se ndërkohë që nuk mund të blejë kafshët, ishte e gatshme t’i strehonte ato në një fermë.