Prokurorja e Përgjithshëm Arta Marku priti sot ish-prokuroren Speciale të Kroacisë Tamara Laptos.

Bisedimet u zhvilluan për rëndësinë që ka përzgjedhja e prokuroreve që do jenë pjesë e SPAK-ut, si prokurorë me cilësi të larta morale dhe profesionale.

Gjatë takimit u bisedua gjithashtu për rëndësinë e bashkëpunimit në këtë periudhe kalimtare deri në krjimin e SPAK-ut, duke theksuar se për të luftuar krimin nuk mund të presim.