Prokuroria e Krimeve të Rënda është shfaqur sot në selinë e Partisë Demokratike në Tiranë për të sekuestruar pamjet filmike të vidopergjimit të Agtron Xhafës.

Prokuroria gjithashtu ka nisur hetimin për vëllain e ministrit të Brendshëm, si dhe ka nisur verifikimin e pasurisë së tij dhe përfshirjen e mundshme në trafikun e drogës.