Banoret e Dobraçit ne njesine Rrethina zhvillojne nje tjeter proteste. Ata shprehen se ende nuk kane marre demshperblimet nderkohe qe By Pass eshte drejt fundit.

Po ashtu jane bllokuar shume prej shtepive ne afersi te ByPass-it dhe ata nuk kane nga te dalin per te levizur.