Partia Demokratike ka mbledhur paraditen e sotme grupin parlamentar, në të cilën janë të pranishëm dhe aleatët parlamentarë.

Përcaktimi i aksionit opozitar për këtë javë ka bërë që Basha të përshpejtojë mbledhjen për të hënën e cila në kushte normale zhvillohej një ditë para seancës plenare.

Deputetët opozitarë do të jenë të pranishëm në të gjitha komisionet parlamentare dhe diskutimet do të përqëndrohen në çështjen Xhafaj.

PUBLICITET