Ditën e sotme është zhvilluar seanca e parë pleanare për sesionin e ri të Kuvendit. Ajo që ra në sy ishte mungesa e opozitës e cila po zhvillonte një takim të jashtëzakonshëm në Shkodër.

Postimi i plotë i Ramës:

Kur duhet të jetë në Tiranë, shkon në Shkodër. Kur duhet të hyjë në zgjedhje, futet në çadër. Kur duhet të shkojë në punë, rrotullohet në gjumë. Kur humbet, shpall fitoren. S’kemi ç’i bëjmë, duhet të bëjmë dhe pa të.