Basha thërret aleatët, konsultim për Reformën Zgjedhore

Kreu i partisë demokratike, Lulzim Basha ka thirrur ditën e sotme në orën 18:00 takim me aleatët, ku pritet të ketë konsultime për reformën zgjedhore. Mësohet se konsultimet do të vazhdojnë me aleatët parlamentarë dhe jo parlamentarë. Ndërsa konsultime pritet të ketë edhe me çdo forcë politike dhe faktor shoqërorë pro zgjedhjeve të lira.